Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font

inici

Definició: Projecte lúdic-educatiu
Àmbit d’intervenció: Corró d’Avall, les Franqueses del Vallès
Població específica a la qual es dirigeix: Alumnes d’educació infantil i primària.
Equip educatiu: Un director/a de lleure i un nombre de monitors depenent de les inscripcions finals.

DATES

Del 25 de juny al 26 de juliol (possibilitat d’inscripció per setmanes)

HORARIS

De 9 a 14 h

PREUS

Activitat 1r germà 2n i altres germans
Tot el casal matí (5 setmanes) 278 € 250 €
1a setmana de casal matí (4 dies) 52 € 47 €
Setmana de casal matí  65 € 58,50 €

2n i 3r germà 10% de descompte

Inscripció a partir de l'1 de maig

Per a poder realitzar el casal, cal que el nombre mínim de nens/es sigui suficient.

  • Els dies d'excursió caldrà porta motxilleta amb l'esmorzar i gorra pel sol a més de la corresponent autorització dels pares o tutors
  • Els dies de piscina i/o jocs d'aigua, heu de portar la crema solar posada de casa, l'esmorzar en una bosseta, muda de roba interior, tovallola i flotador si és necessari.

GRUPS D’EDATS

Per tal d'adaptar les activitats i les característiques del monitor a cada edat en concret, Can Font organitza els casals d'acord amb els cicles escolars.


6 a 9 anys: activitats dirigides als nens i nenes més petits amb inquietuds per allò que els envolta, per a fomentar l'esperit científic que tenen de manera natural i fer sorgir el petit inventor que porten a dins. Seguint el programa d'activitats que hem dissenyat amb l'ajuda d'especialistes en educació, els nens i nenes aprendran els fonaments STEM amb la metodologia learn-by-doing, és a dir que aprendran mentre fan, no mentre escolten o mentre veuen com es fa.


10 a 12 anys: activitats d’iniciació al disseny, construcció i programació de robots amb el material de la línia educativa de LEGO® Mindstorms NXT™ i EV3™, un kit de robòtica educativa, dissenyat per a aquest rang d’edat que permet als usuaris dissenyar els seus propis robots, i després programar-los utilitzant programes de tipus drag-and-drop amb el mateix software de LEGO® o d’altres llenguatges com Enchanting.

 

inici2