• Dies: 18 d'abril el 2 i 16 de maig.
  • Dissabtes alterns, de 10 a 12 h. Preu: 37,50 €

guillermo de angelis

Per a qui és?
Per a persones interessades en la fotografia de paisatge, la llum, la composició, la tècnica... aquests ingredients ben triats faran que aconseguim fotografies espectaculars. 
Calendari:
Dissabte 18 d'abril de 10 a 12 h.
Dissabte 2 de maig de 10 a 12 h.
Dissabte 16 de maig de 10 a 12 h.
Continguts del taller (6 h):
Fotografia Artística. Coneixement de les possibilitats creatives i tècniques del paisatge.
  • Primer dia: sessió teòrica. Pautes tècniques
  • Segon dia: sessió pràctica (fotografia paisatge i de detall)
  • Tercer dia: resultats / cloenda
Docent: Rosina Ramirez,

La inscripció és oberta.

Inscriu-te en el centre de CAN FONT o per més informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

  

Qui és la Rosina Ramirez:

La mirada de Rosina Ramírez a través de la càmera ha recorregut molts espais de la geografia catalana i occitana, com ara la Ruta Càtara, la Ruta dels Bons Homes des de Catalunya fins el castell de Montsegur, la Costa Brava, la Fira del gall de Vilafranca, la Vilafranca Gòtica, el Moianés, la Ruta del Císter, la Vall del Riu Corb,,, Treballs tots ells que ha publicat a la revista Descobrir Catalunya. Amb Edicions i Propostes Culturals Andana, ha fotografiat Gelida. Retrats d’un temps i  La Granada del Penedès, Tradició i Progrés. Amb Angle Editorial ha publicat Masies de Catalunya, Cases d’indians, Barris Antics de Catalunya, El romànic català,  o La Farga Lacambra. Solucions en coure des de 1808,