Taller de Hatha Vinyasa Ioga (dilluns)

Taller de Hatha Vinyasa Ioga (dilluns)

 Què farem: 

Depenent de l'horari que triïs, podràs fer Taitxí matinal, Hatha Vinyasa Ioga o Hatha Ioga.

El Hatha Ioga és un tipus de ioga ideal per a principiants, i en el qual el ritme a l'hora de dur a terme les asanes (les postures del ioga) és més pausat.

El Hatha-Vinyasa Ioga és un tipus de ioga dinàmic que combina moviments expansius amb estiraments i meditació, mantenint com a nexe la respiració al llarg de tota la sessió. És un Ioga profund en el qual, després d'activar el cos, la consciència respiratòria ens aquieta la ment i vivim el silenci amb pau i alegria. 

Finalment, el Taitxí Chi Kung és una art marcial que permet treballar la flexibilitat del cos i l'equilibri, i que afavoreix la relaxació i la capacitat de concentració. 

  • Activitat d'octubre a juny, matrícula 10,75 €
  • Opció A: Taitxí matinal. Dimarts, de 10 a 11.30 h.
  • Opció B: Hatha-Vinyasa (Ioga dinàmic). Dilluns de 19 a 20.30 h.
  • Opció C: Hatha Ioga. Dimecres de 19 a 20.30 h.
  • Preu: 29 €/mes. 

IMPORTANT:

  • Cap inscripció serà vàlida si no s'ha produït el pagament i en el seu cas la recepció del comprovant.
  • El fet d’haver pagat la plaça no dona dret directe aquesta. L'acceptació dels alumnes es fa per rigorós ordre de rebuda dels pagaments. Així, si el pagament arriba quan la llista ja és plena o no hi ha suficients alumnes per obrir el curs, no es podrà adjudicar plaça i es retornarà l’import pagat.

Per a qualsevol dubte enviï un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Propietats de l'activitat

Data d'inici 03-10-2022 7:00 pm
Tancament inscripcions 30-05-2023 8:00 pm
Import 39,75 €
Lloc Can Font

Mapa de localització