Taller de Hatha Vinyasa Ioga (dilluns)

Taller de Hatha Vinyasa Ioga (dilluns)

Què farem: 

Depenent de l'horari que triïs, podràs fer Hatha Ioga, Hatha-Vinyasa Ioga, Yin Ioga o Taitxí matinal.

El Hatha Ioga és un tipus de ioga ideal per a principiants, i en el qual el ritme a l'hora de dur a terme les asanes (les postures del ioga) és més pausat.

El Hatha-Vinyasa Ioga és un tipus de ioga dinàmic que combina moviments expansius amb estiraments i meditació, mantenint com a nexe la respiració al llarg de tota la sessió. És un Ioga profund en el qual, després d'activar el cos, la consciència respiratòria ens aquieta la ment i vivim el silenci amb pau i alegria. 

El Yin Ioga és un estil de ioga més passiu que el Hatha Ioga i el Hatha-Vinyasa Ioga, i que satisfà unes funcions diferents. Si bé en aquests dos darrers s'activen els músculs, al Yin Ioga s'estiren i es rejoveneixen els meridians i els teixits connectius (com ara els tendons, les fàscies, els lligaments, etc.). En aquest, les asanes es duen a terme seguint un ritme lent, i durant un període de temps més llarg que en altres estils.

Finalment, el Taitxí Chi Kung és una art marcial que permet treballar la flexibilitat del cos i l'equilibri, i que afavoreix la relaxació i la capacitat de concentració. Té potents beneficis per al sistema cardiovascular i millora la resistència muscular.

  • Activitat d'octubre a juny, matrícula 10,75 €
  • Opció A: Taitxí matinal. Dimarts, de 10 a 11.30 h.
  • Opció B: Hatha-Vinyasa (Ioga dinàmic). Dilluns de 19 a 20.30 h.
  • Opció C: Hatha Ioga. Dimecres de 19 a 20.30 h.
  • Opció D: Yin Ioga. Dimecres de 17.15 a 18.15 h.
  • Preu: 29 €/mes. 

IMPORTANT:

  • Cap inscripció serà vàlida si no s'ha produït el pagament i en el seu cas la recepció del comprovant.
  • El fet d’haver pagat la plaça no dona dret directe aquesta. L'acceptació dels alumnes es fa per rigorós ordre de rebuda dels pagaments. Així, si el pagament arriba quan la llista ja és plena o no hi ha suficients alumnes per obrir el curs, no es podrà adjudicar plaça i es retornarà l’import pagat.

Propietats de l'activitat

Data d'inici 03-10-2022 7:00 pm
Tancament inscripcions 30-05-2023 8:00 pm
Import 39,75 €
Lloc Can Font

Ho sento, l'esdeveniment ja està ple i no hem pogut acceptar més registre

Mapa de localització